Huntelaar: "Vind het beetje dubbel om tegen Ajax te spelen"

11 april 2017, 09:07

Klaas-Jan Huntelaar keert donderdag met gemengde gevoelens terug in de Amsterdam ArenA. De Nederlandse spits gaat met Schalke 04 in de kwartfinale van de Europa League op visite bij Ajax.

"Ik vind het een beetje dubbel om tegen Ajax te spelen. Het is leuk, maar ook weer niet. Ajax is – samen met Schalke – de club waar ik het langst heb gespeeld en de meeste contacten heb opgebouwd. Van jongs af aan keek ik ook graag naar Ajax. Daar wilde ik spelen. Nee, ik had geen Ajax-pyjama, wel een behangetje en een dekbed", zegt Huntelaar tegen De Telegraaf.

Waarschijnlijk heeft Huntelaar geen basisplaats tegen Ajax. "Waarom ik niet speel? Dat moet je aan de trainer vragen. Het heeft voor mij nu geen zin om daar in detail op in te gaan. Op een gegeven moment raakte ik geblesseerd en nu ben ik ongeveer twee maanden terug. Een handjevol wedstrijden heb ik vijf minuten mogen invallen, één keer een half uur. En in de Europa League speelde ik de terugwedstrijd tegen PAOK Saloniki. Of het nu uitzingen is? Er moet wel wat veranderen, ja. Maar ik strijd liever dan dat ik me in het elftal slijm."

Huntelaar verwacht komende zomer te vertrekken bij Schalke. "Zoals het nu bij Schalke gaat, is het niet naar tevredenheid. Ik heb een aflopend contract, dus dit is mijn laatste jaar bij Schalke."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen