Bosz kan nog niet zeggen of Dolberg fit is voor Schalke

12 april 2017, 15:17

Peter Bosz kan nog niet zeggen of hij donderdag in de Europa League-wedstrijd tegen Schalke 04 kan beschikken over Kasper Dolberg. De spits trainde dinsdag volledig mee met de groep, maar hij moet honderd procent hersteld zijn voor hij een plaats bij de selectie krijgt.

Dolberg liep een maand geleden een liesblessure op, maar het gaat inmiddels de goede kant op met de Deen. De laatste training voor het duel met Schalke moet uitsluitsel geven. "Ik ga hem zo even vragen hoe het met hem gaat na de training van gisteren. Hij moet honderd procent fit zijn om te kunnen spelen en zeker in een topwedstrijd als tegen Schalke. Daar kan ik nu nog geen beslissing over nemen", aldus Bosz tijdens de persconferentie voor het Europa League-duel.

Mocht Dolberg fit genoeg zijn dan moet Bosz een lastige keuze gaan maken. In de spits deed zijn vervanger Bertrand Traoré het namelijk prima. "Maar Dolberg deed het eerder ook goed", stelt de Ajax-trainer, die nog niks bekend wilde maken over de opstelling. "Dat vertel ik altijd eerst aan mijn spelers."

Dan is er nog de vraag wie de geschorste Lasse Schöne gaat vervangen. Donny van de Beek lijkt een goede optie, maar Bosz heeft meerdere ijzers in het vuur. "Ik heb ook nog Frenkie de Jong, Carel Eiting en Jairo Riedewald om uit te kiezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen