NEC neemt afstand van Hoekman: "Zijn zeer ontstemd"

12 april 2017, 20:24

Binnen de lijnen is de situatie problematisch bij NEC, maar ook buiten het veld is het allesbehalve rustig bij de club uit Nijmegen. Op de eigen website heeft de club bekendgemaakt dat het klaar is met adviseur Danny Hoekman, die vanwege een kritisch interview over de club niet meer welkom is bij NEC.

Hoekman was in Voetbal International zeer kritisch op trainer Peter Hyballa. "Jammer dat hij door zijn gedrag langs de lijn een karikatuur geworden is", zei hij onder meer. "Het vele wisselen van spelers en systemen is het vertrouwen niet ten goede gekomen. Ik kan me voorstellen dat je dan als club alsnog maatregelen neemt, al is het erg kort voor het einde."

Door die teksten heeft NEC besloten afscheid van Hoekman te nemen. "De club is zeer ontstemd over het moment en de inhoud van het interview en neemt afstand van de gedane uitspraken. Al meerdere keren heeft Hoekman, zonder de club daarin te kennen of mee te nemen, uitspraken gedaan die ons inziens het algemeen belang van de club schaden. Dat was ook het geval bij het interview in Voetbal International."

"Daarnaast vindt NEC het gekozen moment van dit interview onacceptabel en werd ook dat niet met de club afgestemd. NEC bevindt zich in een moeilijke fase, waarbij er door iedereen hard wordt gewerkt om lijfsbehoud in de Eredivisie te bewerkstelligen en waarin het noodzakelijk is om bij elkaar te blijven en elkaar te steunen. Daar passen de handelingen van Hoekman niet in. De club kiest ervoor om geen advies meer in te winnen bij Hoekman en beraadt zich over het vervolg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen