Real Madrid op rozen: "Tweeluik is nog niet beslist"

12 april 2017, 23:58

Toen Arturo Vidal kort voor rust aanlegde voor een strafschop bij een 1-0 stand voor Bayern München, zag het er even slecht uit voor Real Madrid. De Spaanse club draaide het duel echter compleet om: Vidal schoot de penalty over en Real zorgde in de tweede helft voor een 1-2 eindstand. Trainer Zinedine Zidane beseft dat zijn team goede zaken heeft gedaan.

"Een tweeluik wordt nooit helemaal beslist in de eerste wedstrijd, maar we hebben het goed gedaan vanavond. We hadden ook nog vaker kunnen scoren, maar zijn wel tevreden. Na een moeizame eerste helft hebben we laten zien dat we wilden winnen. Als Vidal de strafschop had benut, was het natuurlijk wel een andere wedstrijd geworden. Na die misser speelden we beter. We veroverden de bal sneller en waren gevaarlijker. Als je kijkt naar hoeveel reddingen Neuer heeft verricht, dan zegt dat genoeg."

"Het was natuurlijk makkelijker met elf tegen tien", stelt Zidane. "We moeten nu echter nog een wedstrijd spelen. Ik kan niet zeggen dat het duel al beslist is, dat was ook niet zo geweest als we nog een keer hadden gescoord. We zullen zien hoe het volgende week gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen