Ancelotti zag duel volledig kantelen: "Maar we leven nog"

13 april 2017, 07:43

Bayern München was woensdagavond hard op weg om zichzelf een goede uitgangspositie te verschaffen voor de return tegen Real Madrid in de kwartfinale van de Champions League. De Duitse Rekordmeister stond in de eigen Allianz Arena met 1-0 voor door een goal van Arturo Vidal, maar diezelfde Chileen faalde vervolgens op slag van rust vanaf elf meter. Daarna ging het fout voor Bayern, door een rode kaart van Javier Martínez en twee treffers van Cristiano Ronaldo.

"De kleine details waren beslissend", analyseert coach Carlo Ancelotti na afloop van de met 1-2 verloren wedstrijd tegen Real Madrid. "We misten een strafschop en kregen al snel de gelijkmaker tegen in de tweede helft. Na de rode kaart van Martínez veranderde de wedstrijd volledig. In de eerste helft hadden we de controle en hadden we nog meer uit onze kansen moeten halen, maar met een man minder was het moeilijk", stelt de trainer van Bayern.

"We hebben nu zes dagen voor de return in Madrid. We hebben nog negentig minuten en gaan er alles aan doen om alsnog de halve finale te bereiken. We zijn nog in leven", vervolgt Ancelotti.

Daar is Thomas Müller, die Robert Lewandowski verving in de spits, het mee eens. "We hebben nog genoeg kansen en vertrouwen. We hebben de kwaliteit en de passie om in Madrid te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen