Stuivenberg: "Ze zullen het mes op onze keel willen zetten"

13 april 2017, 12:59

Na het uitschakelen van KAA Gent krijgt Racing Genk de taak om Celta de Vigo het leven zuur te maken in de kwartfinale van de Europa League. Coach Albert Stuivenberg verwacht een verhit tweeluik met de tegenstander uit Galicië. "Ik vermoed dat ze ons het mes op de keel willen zetten."

"Dit is heel bijzonder", zegt Stuivenberg tegen Sporza over het duel met Celta de Vigo, dat vanavond (donderdag) thuis speelt en volgende week op bezoek komt in België. "Het is goed dat we deze uitdaging kunnen aangaan. De spelers leven voor dit soort wedstrijden. Als je voor Genk speelt en je kan de kwartfinales van de Europa League spelen, dan is dat fantastisch."

Stuivenberg is optimistisch, maar beseft dat het een flinke klus zal worden. "Celta de Vigo is een ploeg die thuis in staat is om over je te lopen. Ze leveren prestaties tegen echte topteams. ik verwacht dat ze ons het mes op de keel willen zetten. Tegen Gent hebben we wel getoond dat we kansen kunnen creëren tegen zulke ploegen. We zullen snel moeten handelen. We zijn zeker niet kansloos. We gaan van onze eigen krachten uit en maken een plan om die krachten naar voor te laten komen. Het resultaat van deze wedstrijd is natuurlijk wel bepalend voor het verdere verloop van de campagne."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen