Telgenkamp jaar langer tussen de palen bij FC Emmen

13 april 2017, 13:20

Dennis Telgenkamp verdedigt ook volgend seizoen het doel van FC Emmen. De 29-jarige keeper heeft donderdag zijn aflopende contract bij de Drentse Jupiler League-club verlengd tot de zomer van 2018. Emmen nam Telgenkamp twee jaar geleden over van Heracles Almelo.

"De afgelopen twee seizoenen in Emmen zijn me uitstekend bevallen, ik voel bovendien veel waardering over mijn bijdrage aan het elftal", zegt Telgenkamp op de clubwebsite. "Aangezien ik elke dag met plezier naar de club ga en voldoende uitdaging en ambitie proef bij Emmen heb ik al vroeg in het seizoen de intentie uitgesproken te willen blijven. Het voelt daarom erg goed maar ook logisch om onze samenwerking voort te zetten."

Manager voetbalzaken Jan Korte vult aan:  "Dennis Telgenkamp heeft zich de afgelopen seizoenen onbetwist als eerste keeper laten zien. Hij is het betrouwbare steunpunt van de defensie, laat zich door zijn spelhervattingen ook in aanvallend opzicht gelden en is met zijn ervaring en leiderschap belangrijk voor de groep. Mede dankzij Dennis zijn we op weg om het laagste aantal tegentreffers in tien jaar tijd te realiseren. We zijn dan ook bijzonder content dat hij zich in deze fase committeert aan ten minste nog een seizoen spelen bij Emmen, temeer omdat ook andere clubs interesse toonden in onze sluitpost."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen