Ajax start met Traoré en Van de Beek tegen Schalke 04

13 april 2017, 20:07

Bertrand Traoré krijgt van Peter Bosz de voorkeur op de spitspositie tijdens het duel met Ajax. Ook Kasper Dolberg is weer fit, maar hij start na een maand afwezigheid vanwege een liesblessure op de bank. Op het middenveld heeft Donny van de Beek een basisplaats vanwege een schorsing van Lasse Schöne.

Dolberg keert net terug van een blessure en is nog niet fit genoeg om te kunnen starten. Tijdens zijn afwezigheid presteerde Traoré prima als nummer negen in het elftal van Bosz. Door de afwezigheid van Schöne begint Van de Beek in de basis en is er op de bank plaats voor talenten Frenkie de Jong en Abdelhak Nouri. Justin Kluivert start aan de rechterkant. Nick Viergever verschijnt ook aan de aftrap en dat gaat ten koste van Matthijs de Ligt.

Bij Schalke 04 begint oud-Ajacied Klaas-Jan Huntelaar op de bank. Dat mag geen verrassing heten gezien de goede prestaties van zijn concurrent Guido Burgstaller. Schalke mist de geblesseerde Eric Maxim Choupo-Moting tegen Ajax. Hij wordt vervangen door Allesandro Schöpf.

Opstellingen

Ajax: Onana; Veltman, Sánchez, Viergever, Sinkgraven; Klaassen, Van de Beek, Ziyech; Kluivert, Traoré, Younes

Schalke 04: Fährmann; Kehrer, Höwedes, Nastasic, Kolasinac; Goretzka, Bentaleb; Schöpf, Meyer, Caligiuri; Burgstaller

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen