Doelpuntenmaker Klaassen: "Ik was onder de indruk"

14 april 2017, 07:38

Mede door zijn twee doelpunten werd Davy Klaassen donderdagavond verkozen tot man van de wedstrijd bij Ajax, maar eigenlijk alle Ajacieden kwamen tegen Schalke 04 (2-0) voor die eretitel in aanmerking. De doelpuntenmaker was na afloop dan ook zeer positief over het spel van zijn ploeg.

Het zijn lekkere tijden voor Ajax, dat onlangs ook al van Feyenoord won en NEC met ruime cijfers opzij zette. "De laatste weken laten we zien waar we toe in staat zijn", zei Klaassen voor de camera van RTL7. "Ik was onder de indruk. In de eerste vijf minuten was het nog een beetje aftasten, vervolgens gingen we er vol op. De eerste helft kan ik me niet herinneren dat ze bij de goal zijn geweest. Of het kwaliteitsverschil zo groot was? Ik denk dat wij het groot hebben laten lijken. Dit is geen slechte ploeg. Wat wij hebben laten zien was van een hoog niveau."

De aanvoerder beseft echter ook dat Ajax er al voor had kunnen zorgen dat de return een formaliteit was. "Natuurlijk ben je blij met het resultaat, maar tegelijkertijd baal je dat geen 3-0 of 4-0 is geworden. Dat is wel een verbeterpuntje voor ons. Ik weet niet wat het is, we mogen er af en toe wel wat meer mee doen", aldus Klaassen, die desondanks goede hoop heeft op een positieve afloop. "Ik ben er van overtuigd dat als wij volgende week weer zo spelen dat we weer winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen