Ronaldo krijgt rust, Mourinho rekent niet meer op Mata

14 april 2017, 19:32

Cristiano Ronaldo ontbreekt in de selectie van Real Madrid voor de competitiewedstrijd tegen Sporting de Gijón van morgen (zaterdag). De Portugese aanvaller krijgt rust met het oog op de return tegen Bayern München in de kwartfinale van de Champions League, komende dinsdag in Madrid. De Spanjaarden verdedigen voor eigen publiek een 2-1 voorsprong tegen de Duitsers.

Real-coach Zinedine Zidane spaart meer vaste krachten voor het treffen met Gijón. Ook Keylor Navas, Dani Carvajal, Casemiro, Karim Benzema en Gareth Bale maken geen deel uit van de selectie. Laatstgenoemde heeft een kuitblessure en is nog een vraagteken voor de return tegen Bayern.

Mata

José Mourinho verwacht dit seizoen niet meer over Juan Mata te kunnen beschikken. De Spaanse middenvelder heeft last van een liesblessure. De 28-jarige speler van Manchester United werd in maart geopereerd aan zijn lies en is volgens de manager niet voor eind mei hersteld. Mourinho rekent voor half mei ook niet op verdedigers Phil Jones en Chris Smalling.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen