Arias wil vertrekken bij PSV: "Einde van een cyclus"

15 april 2017, 09:34

Santiago Arias hoopt komende zomer een transfer te kunnen maken. De rechtsachter, die bezig is aan zijn vierde seizoen bij PSV, voelt dat hij klaar is voor een volgende stap. Hij spreekt van het einde van een cyclus.

"Ik heb nog een contract tot 2019 bij PSV, maar ik ben wel toe aan een volgende stap", zegt de 25-jarige Colombiaan tegen het Eindhovens Dagblad. "In de zomer hoop ik dat er zo snel mogelijk duidelijkheid is. Mijn zaakwaarnemer weet ik dat ik naar Duitsland, Engeland of Spanje wil en is daarmee bezig. Na vier seizoenen in Eindhoven voelt het als een einde van een cyclus. Net als andere latino's die PSV speelden, wil ik na een aantal jaar Nederland ook weer verder. Maar het is belangrijk dat er voldoende perspectief op speeltijd is. Dan maar naar een wat kleinere club. Als er niks komt, dan blijf ik met alle liefde hier. Sta ik inmiddels al op meer dan honderd duels voor PSV? Dat is niet gek, toch?"

Overigens baalt Arias van het feit dat PSV de titel van vorig seizoen zeer waarschijnlijk niet gaat prolongeren. "Ik denk dat Ajax en Feyenoord een gelijkwaardige selectie hebben. Maar we hebben het gewoon laten liggen in de eerste seizoenshelft. We gingen toch iets te relaxed naar de clubs in het rechterrijtje toe, toch een soort van gemakzucht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen