Ajax schakelt Zivkovic in: "Kampioensfeestje verstoren"

15 april 2017, 09:54

De spelersgroep van Ajax heeft de hulp van Richairo Zivkovic ingeschakeld om een rol te spelen in de titelstrijd in de Eredivisie. De aanvaller staat onder contract bij Ajax, maar is dit seizoen uitgeleend aan FC Utrecht. Met die club speelt hij zondag tegen Feyenoord. Hij hoopt de Rotterdammers van de troon te kunnen stoten.

"Er zijn genoeg jongens van Ajax die me hebben gevraagd om voor hen te winnen van Feyenoord. Ik was bij Ajax-Schalke 04 en daar heb ik wat jongens gesproken", lacht de aanvaller in De Telegraaf. Hij beseft dat Utrecht zodoende een rol van betekenis kan spelen in de titelstrijd. "Het is voor ons in de eerste plaats een wedstrijd die we gewoon willen winnen om vierde te worden. En ten tweede hopen we het kampioensfeestje van Feyenoord te verstoren."

Middenvelder Yassin Ayoub hoopt eveneens op een goed resultaat. Hij baalt nog van de ontmoeting van eerder dit seizoen, toen Feyenoord in de slotfase terugkwam van een 3-1 achterstand. "We speelden Feyenoord helemaal weg, ze hadden niks te vertellen. Dat neem je wel mee in de aanloop naar zo'n nieuwe wedstrijd, net als de verloren bekerfinale van vorig seizoen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen