Messi leidt Barcelona naar moeizame zege op Sociedad

15 april 2017, 22:42

FC Barcelona heeft zaterdagavond in eigen huis een nipte 3-2 zege geboekt op Real Sociedad. Daardoor blijft de ploeg van Luis Enrique in het spoor van koploper Real Madrid, die eerder vandaag al won. Lionel Messi nam twee van de treffers voor zijn rekening.

Messi opende na zeventien minuten spelen de score in Camp Nou. De Argentijn schoot van een meter of twintig raak. Ook de tweede treffer nam Messi voor zijn rekening. Op aangeven van Luis Suárez kon hij de bal simpel binnentikken. De aansluitingstreffer van Real Sociedad viel via Samuel Umtiti. Hij werkte de bal ongelukkig achter zijn eigen doelman.

Barcelona stelde snel orde op zaken want binnen drie minuten was de marge weer twee. Paco Alcácer schoot hard raak in de verre hoek: 3-1. Nu volgde er een snelle reactie van Sociedad want nog geen minuut later lag de bal er aan de andere kant in. Xabier Prieto tekende voor de 3-2. In de tweede helft werd niet meer gescoord dus dat betekende direct de eindstand.

FC Barcelona staat op de tweede plaats in de Primera División met drie punten achterstand op Real Madrid. Komende week gaat de ploeg van Enrique op bezoek bij de koploper en heeft Barcelona het in eigen hand om het gat te dichten. Wel heeft Real nog een wedstrijd in te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen