Fraser: "Leek in eerste helft op 'Walking Football' bij ons"

16 april 2017, 09:39

Henk Fraser, de trainer van Vitesse, was zaterdag niet tevreden over het spel van zijn ploeg in de uitwedstrijd tegen Excelsior. De Arnhemmers verloren op Woudestein met 1-0 van de Kralingse club. Fraser baalde vooral van het optreden van Vitesse in de eerste helft.

"Ik heb in de rust gezegd dat we uit een ander vaatje moesten gaan tappen. Meer rondspelen en meer bewegen. Want je hebt wel van die mannen van mijn leeftijd die zeven tegen zeven gaan spelen op een half veld, Walking Football. Het leek wel alsof wij dat ook deden de eerste helft", moppert Fraser bij Omroep Gelderland.

Fraser geeft Excelsior ook de credits. "Die ploeg heeft terecht gewonnen. Puur en alleen al op basis van dat ze tot het gaatje wilden gaan. Wij hebben daarentegen ons niveau niet gehaald in geen enkel opzicht", vervolgt de oefenmeester. "Ik heb ervoor gewaarschuwd. Je wint dit soort wedstrijden niet zomaar. Je speelt tegen mensen die in deze positie vechten voor hun leven. Wij hadden ook wat om voor te vechten, punten hadden ons kans gegeven op plek vier. Nu weet je dat het moeilijk gaat worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen