Hyballa tegen fans: "Help deze jongetjes toch eventjes"

17 april 2017, 08:11   Bijgewerkt: 17 april 2017, 08:49

Voor de uitwedstrijd tegen FC Twente van afgelopen zaterdag kregen de spelers van NEC in de kleedkamer al bezoek van een groepje supporters en na het 3-0 verlies in Enschede werden ze bij terugkeer in Nijmegen weer opgewacht door fans. Coach Peter Hyballa nam het woord en sprak de supporters op emotionele wijze toe, blijkt uit beelden die via fansite ForzaNEC naar buiten zijn gekomen.

"'Links' roepen ze bij de club, 'rechts' roepen ze bij de club, maar wij moeten nog even samen staan. Wij moeten nog drie wedstrijden samen gaan. Wij moeten de punten nog maar eventjes gaan halen. Maar help ons toch even. Help toch maar eventjes, deze jongetjes. Help toch maar eventjes deze jonge groep die van alles probeert en vandaag (zaterdag, red.) was het te weinig. Het leven heeft toch gelijk. Nog een keer: deze week goed voorbereiden op Excelsior. En ik beloof jullie, zij doen er alles voor, maar zonder jullie zijn we niets", schreeuwde Hyballa.

NEC, door elf nederlagen in de laatste twaalf wedstrijden afgegleden naar de zeventiende plaats in de Eredivisie, speelt komende zaterdag thuis tegen Excelsior. De aftrap in Nijmegen is om 18.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen