Zidane hoopt op publiek als 'twaalfde man' in return

17 april 2017, 15:06

Zinedine Zidane rekent dinsdag op de steun van het publiek van Real Madrid in de return tegen Bayern München in de kwartfinale van de Champions League. De Spanjaarden verdedigen in eigen stadion de 1-2 overwinning van vorige week in de Allianz Arena.

"Ik hoef niet te vertellen hoe belangrijk de wedstrijd van morgen is, dat weet iedereen", begon Zidane zijn perspraatje. "Onze fans zullen belangrijker dan ooit zijn. Ze zijn er altijd voor ons, maar morgen hebben we ze nog meer nodig. We willen dat ze de twaalfde man zijn en maximaal achter ons gaan staan, zoals ze altijd doen. Dat is altijd een geweldige bonus, zeker in de Champions League."

Zidane weet dat Robert Lewandowski weer fit is bij Bayern. "Dat is een bonus voor Bayern, maar over het hele veld hebben ze geweldige spelers. Daar moeten we ons tegen wapenen", vervolgde de Franse oefenmeester. "Bayern heeft een uitstekende ploeg. We mogen niet op onze lauweren gaan rusten. Het wordt een mooie wedstrijd, die op details beslist zal worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen