Bürki kampt nog altijd met slaapproblemen na aanslag

17 april 2017, 21:56

Dat de aanslag op de spelersbus van Borussia Dortmund de selectie niet in de koude kleren is gaan zitten, blijkt wel uit de uitspraken van doelman Roman Bürki. Woensdag staat de return tegen AS Monaco in de Champions League op het programma, maar bij Dortmund leven ook nog heel andere zaken.

Tijdens de eerste ontmoeting met AS Monaco gingen er explosieven af bij de spelersbus van Borussia Dortmund. Verdediger Marc Bartra raakte gewond terwijl de rest van de selectie er lichamelijk ongeschonden vanaf kwam. Geestelijk is dat een ander verhaal, vertelt Bürki aan Bild. "Vooral de nachten zijn erg. Ik kan er nog altijd niet van slapen. Ik ben blij dat mijn ouders nu bij me zijn. Met hen kan ik erover praten."

Dat nog geen 24 uur later alsnog afgetrapt moest worden tegen Monaco vindt Bürki nog altijd schandalig. "Ik kon me totaal niet concentreren. Na de wedstrijd kwamen ook alle emoties eruit. Alle spelers liepen met tranen in hun ogen", blikt de doelman terug. Dortmund verloor het duel met 2-3. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen