FC Utrecht beloont beloftencoach voor 'solide prestatie'

18 april 2017, 10:49

Robin Pronk zwaait ook volgend seizoen de scepter bij Jong FC Utrecht. De club uit de Domstad maakt via de officiële kanalen bekend dat het contract van de 44-jarige oefenmeester met één seizoen verlengd is.

Pronk is sinds 2011 werkzaam bij Utrecht, waar hij eerst de onder 19-ploeg onder zijn hoede had. In 2014 werd de coach overgeheveld naar de beloftenploeg, die na het seizoen 2015/2016 naar de Jupiler League promoveerde. Met nog drie speelronden te gaan staat Jong Utrecht bij het debuutseizoen in de Eerste Divisie op de achttiende plaats. Lijfsbehoud is al een feit voor de ploeg van Pronk.

"Met Jong FC Utrecht heeft Robin het afgelopen seizoen een solide prestatie neergezet in de Jupiler League. Het is nu taak om onder zijn leiding nieuwe stappen te maken met de ploeg, waarbij wij beogen nog meer verantwoordelijkheid neer te leggen bij spelers uit onze eigen jeugdopleiding", zegt Erik ten Hag, de coach van Utrecht 1 en technisch manager van de Domstedelingen, op de clubwebsite. "Onder Robin's leiding denken wij die doelstelling te kunnen halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen