Allegri: "Barca heeft problemen niet ineens onder controle"

18 april 2017, 21:14

Juventus moet woensdagavond in Camp Nou een 3-0 voorsprong verdedigen tegen FC Barcelona. Massimiliano Allegri vond de verdediging van de Spanjaarden in de heenwedstrijd niet erg indrukwekkend en verwacht niet dat de tegenstander de defensieve problemen nu wel onder controle heeft.

In eigen huis speelde Juventus een sterke wedstrijd, maar Allegri benadrukt dat hij geen dergelijk scenario in de return in gedachten heeft. Ook een gelijkspel of een kleine nederlaag volstaat om in de halve finale te komen. "De perfecte wedstrijd is één waardoor wij de volgende ronde halen", aldus de trainer tijdens de persconferntie. "We moeten compleet gefocust zijn. Er zullen momenten zijn om aan te vallen, maar ook momenten waarop we ons terug moeten trekken op eigen helft."

Allegri verwacht niet dat FC Barcelona in een week tijd alle problemen in het elftal opgelost heeft. "Ik denk niet dat Barcelona alle defensieve problemen nu wel onder controle heeft. Er kunnen wel eens heel veel doelpunten gaan vallen", zegt de trainer, die niet gelooft in een PSG-scenario voor de thuisploeg. "Ik weet niet of Luis Enrique echt in een comeback gelooft, maar wij weten dat we de kwaliteiten hebben om de halve finale te halen. Barcelona heeft fantastische aanvallers en we zullen op onze hoede moeten zijn, maar onze verdedigers en middenvelders weten wat te doen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen