Shakespeare: "Geen schande om van Atlético te verliezen"

18 april 2017, 23:04

Craig Shakespeare heeft vrede met de uitschakeling van Leicester City in de Champions League. In de kwartfinale was Atlético Madrid te sterk. De manager is trots op zijn ploeg en stelt dat de spelers er alles aan gedaan hebben in het tweeluik met de Spanjaarden.

Na een 1-0 nederlaag in Spanje was 1-1 in Engeland niet genoeg voor Leicester City om door te gaan naar de halve finale. Shakespeare verwijt zijn team niets. "We hadden iets meer kansen kunnen creëren, maar de inspanning die wij getoond hebben was fantastisch. Het is ook helemaal geen schande om te verliezen van een team als Atlético Madrid", aldus de manager op de persconferentie na afloop.

"We hadden snel een tweede goal nodig nadat de eerste erin lag, maar het was gewoon niet voorbestemd", vervolgde Shakespeare. "We kunnen alsnog ontzettend trots zijn. De hele club kan trots zijn op de prestatie die wij geleverd hebben, maar we willen in de toekomst weer dit soort avonden beleven. Daar moeten we naar streven."

Wes Morgan begon weer in de basis nadat hij een maand aan de kant stond vanwege een rugblessure. Hij moest zes minuten voor tijd naar de kant met lichte klachten. "Het was hopelijk gewoon kramp. Dit was fysiek gezien een heel intense wedstrijd", aldus Shakespeare.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen