Zidane ontkent gesprek met Ancelotti over arbitrage

19 april 2017, 10:32

"Ik heb na de wedstrijd nog met Zinedine Zidane gesproken en ook hij vond de arbitrage slecht", sprak Bayern München-trainer Carlo Ancelotti dinsdagavond na de 4-2 overwinning van Real Madrid op Bayern, die wegens arbitrale beslissingen veel woede teweegbracht in het kamp van de Duitsers. Zidane ontkent echter dat hij met Ancelotti gesproken heeft over het optreden van de Hongaarse arbiter Viktor Kassai.

Ancelotti kwam na afloop met het voorstel om de videoscheidsrechter te introduceren in de Champions Legue, vanwege twee omstreden buitenspeldoelpunten van Real Madrid en de rode kaart van Arturo Vidal. "De scheidsrechter? Ik heb met Ancelotti gesproken en daar is alles mee gezegd. Ik heb het niet over de arbiter gehad, dat doe ik nooit. Er kan van alles gebeuren in een wedstrijd. We hebben het over andere dingen gehad", beweert Zidane.

Los van het optreden van de arbitrage is Zidane trots op zijn ploeg. "We hadden het lastig. We speelden tegen de beste tegenstander tot dusver in de Champions League", aldus de Franse coach, die Cristiano Ronaldo drie keer zag scoren terwijl hij eerder nog uitgefloten werd. "Hij laat zien dat hij er altijd staat op de belangrijkste momenten. Hij maakt het verschil. Als hij er moet zijn, is hij er. Hij is uniek en we zijn blij met hem."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen