Westermann waarschuwt: "Altijd in staat om te scoren"

19 april 2017, 21:23

Heiko Westermann gaat donderdag met Ajax op bezoek bij zijn oude club Schalke 04 in de kwartfinale van de Europa League. Het heenduel werd met 2-0 gewonnen door de Amsterdammers, maar de verdediger verwacht dat de Duitsers in eigen huis een stuk beter voor de dag zullen komen.

Westermann bewaart goede herinneringen aan zijn tijd bij Schalke 04. "Ik heb daar drie jaar gespeeld. Het was een succesvolle tijd. Ik ben daar international geworden en was aanvoerder", herinnert de verdediger zich in gesprek met Ajax TV. "Ik kijk er zeker naar uit om terug te keren. Het is een prettig gevoel. Ik hoop dat we ook met een fijn gevoel weer huiswaarts zullen keren."

Schalke maakte in de Amsterdam ArenA niet echt indruk, maar Westermann stelt dat dat donderdag wel eens anders kan zijn. "Daar heb ik mijn ploeggenoten direct na het laatste fluitsignaal al voor gewaarschuwd. In de Bundesliga verloor Schalke met 3-0 van Werder Bremen, maar kort daarna wonnen ze met 4-1 van VfL Wolfsburg. Ze zijn altijd in staat om te scoren", waarschuwt de routinier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen