Graafschap gaat voor periode: "Men vindt het prachtig"

20 april 2017, 16:18

De Graafschap gaat voor de winst van de vierde periode. De formatie uit Doetinchem staat momenteel op doelsaldo tweede achter SC Cambuur in dit klassement. Het gaat vrijdag op bezoek bij Almere City FC, concurrent Cambuur speelt thuis tegen RKC Waalwijk. De Graafschap heeft een doelsaldo van +10 in de vierde periode, tegenover +16 van Cambuur.

Henk de Jong, de trainer van De Graafschap, merkt dat het bezoek aan Almere City FC leeft. "De mensen vinden het prachtig", zegt De Jong op de clubwebsite. "Maar wijzelf ook. Ik merk het ook aan de jongens, aan de training, aan de schwung die erin zit. Ik heb er zin in, morgen. De boys ook, dus laat maar komen. Almere City is wel een goed voetballende ploeg, een uitstekend team. Daar liggen misschien ook wel onze kansen. Als we dat eruit kunnen halen…"

De Jong kijkt ook met een schuin oog vooruit naar het duel tussen zijn oude club Cambuur en RKC. "Ik ga ervan uit dat zij (RKC, red.) in Leeuwarden hun huid duur verkopen, er kan zomaar een verrassing uit komen. Maar het gaat om onszelf. We moeten zélf winnen", vervolgt De Jong. "Daar hoop ik op en dan hoop ik dat we de periodetitel hebben. Zodat we feest kunnen vieren hier met onze mensen, onze supporters, als we thuiskomen. Máár: ik wil de laatste twee wedstrijden ook winnen met die jongens. Daarom heb ik afgelopen week ook gezegd: drie wedstrijden winnen en dan eindigen we misschien ook wel in het linkerrijtje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen