Koeman blijft met Everton jagen op plaats bij eerste vijf

20 april 2017, 18:54

Everton speelt dit seizoen nog vijf competitieduels en bezet momenteel de zevende plaats, een plek die recht geeft op een ticket voor de voorronde van de Europa League. Toch is Ronald Koeman nog niet tevreden: hij wil met de ploeg bij de eerste vijf teams eindigen.

Everton, dat dit weekend tegen West Ham United speelt, heeft Manchester United en Arsenal in het vizier. Die teams hebben respectievelijk drie en nul punten meer dan Everton, maar hebben allebei nog wel twee duels te goed. "De zevende plaats geeft recht op Europees voetbal. Maar wij willen de druk opvoeren door onze wedstrijden te winnen. De topvijf halen zou heel mooi zijn. Het is lastig, maar we hebben dat als doel gesteld", aldus de trainer op de clubsite. 

Koeman speelt met Everton op de laatste speeldag van de Premier League tegen Arsenal. "Het zou geweldig zijn om daar te winnen en onze plaats te bereiken", zegt de Nederlander, die aankondigt dat Everton de selectie gaat versterken voor het komende seizoen. "Dat is belangrijk om midweeks in Europa en in weekenden in de competitie sterk te kunnen zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen