Onana verbeet de pijn: "Belangrijk om er bij te zijn"

21 april 2017, 08:06

André Onana raakte tegen Schalke 04 vlak voor rust geblesseerd. De doelman van Ajax bleef na een botsing met zijn tegenstander liggen en werd tijdens de onderbreking behandeld. Afhaken was voor hem geen optie en dus stond hij ook in de tweede helft weer onder de lat.

Na afloop was Onana net als zijn teamgenoten natuurlijk ontzettend blij. "Dit is verbazingwekkend. Niet alleen voor mij, maar voor ons allemaal. We hebben een heel jong team. We zijn heel blij met hoe we op dit moment spelen en dit duel hadden we het geluk aan onze kant", aldus de doelman, die vertelt dat er na afloop nog een feestje in de kleedkamer was. "Iedereen was aan het dansen. Het was een gekke wedstrijd, heel moeilijk voor ons. Nu moeten we gaan uitrusten en nadenken."

Zondag staat namelijk alweer de confrontatie met PSV op het programma. Onana hoopt erbij te kunnen zijn. "Iemand schopte me. Maar pas vrijdag kunnen we er meer over zeggen. Ik doe wat de dokter zegt en dan gaan we kijken of alles goed is", vertelt hij aan AT5. In Gelsenkirchen verbeet hij de pijn. "Het team had me nodig. Het was belangrijk voor mij om erbij te zijn. Als we gingen verliezen, dan zouden we dat samen doen. En als we zouden winnen, dan ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen