Mourinho vreest het ergste voor Ibrahimovic en Rojo

21 april 2017, 09:00

Zlatan Ibrahimovic moest net voor de verlenging van Manchester United tegen Anderlecht (2-1 winst) afhaken met een knieblessure. In de eerste helft zag José Mourinho ook Marcos Rojo al afhaken met knieklachten. De trainer maakt zich zorgen over de ernst van de blessures.

Zlatan moest per brancard van het veld worden gedragen en dat geeft Mourinho een slecht voorgevoel. "Ik moet afwachten, maar mijn gevoel zegt dat het niet goed is", aldus de manager tijdens de persconferentie na afloop. Door de blessure van Rojo komt Manchester United dun in de verdedigers te zitten. "Met Daley Blind hebben we nog een speler met ervaring op die positie, maar Chris Smalling en Phil Jones mogen ook aan een vervroegde terugkeer gaan denken. Voor je ploeg moet je soms risico nemen. Ik verwacht geen wonderen, maar in plaats van half mei kun je ook een rentree begin mei overwegen."

Door een doelpunt van Marcus Rashford in de verlenging won Manchester United uiteindelijk met 2-1 van Anderlecht en bereikte zo de halve finale van de Europa League. "Hij heeft veel kwaliteiten, maar hij heeft heel lange tijd niet gescoord. Maar door zijn mentaliteit en wat hij brengt, heb ik altijd vertrouwen in hem gehad", aldus Mourinho over de matchwinnaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen