Voormalig Engels international Ehiogu (44) overleden

21 april 2017, 10:24

Ugo Ehiogu, trainer van de beloften van Tottenham Hotspur, is overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Dat meldt de club vrijdagochtend via de officiële kanalen. De voormalig Engels international zakte donderdag op het trainingscomplex van de club in elkaar.

Ehiogu kreeg hulp van de medische staf van Tottenham voor hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Vrijdagochtend komt de club met het trieste nieuws dat de trainer het niet heeft gered. De 44-jarige Ehiogu speelde tussen 1996 en 2002 vier keer voor de nationale ploeg van Engeland. Tijdens zijn loopbaan als speler kwam hij uit voor West Bromwich Albion, Aston Villa, Middlesbrough, Leeds United, Rangers en Sheffield United.

Bij Tottenham Hotspur was Ehiogu verantwoordelijk voor de Onder-23-ploeg. "Woorden kunnen niet het de schok en het verdriet uitleggen dat we bij deze club allemaal voelen. Ugo's enorme aanwezigheid zal onvervangbaar zijn. We willen ons medeleven betuigen aan zijn vrouw en familie", zegt hoofd jeugdopleidingen John McDermott.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen