Van der Heijden: "Het is vrij rustig rondom de club"

22 april 2017, 13:12

Jan-Arie van der Heijden gaat met Feyenoord dit weekend op bezoek bij zijn oude club Vitesse, maar van gezelligheid zal zondag geen sprake zijn. De centrumverdediger jaagt met Feyenoord op de titel en verwacht niet dat zijn voormalig werkgever het rustig aan zal gaan doen in Arnhem.

Bij Vitesse is men al bezig met de bekerfinale van volgende week, maar volgens Van der Heijden maakt dat niet veel uit. "Of ik iemand daar gebeld heb? Nee, niemand. Andersom zou ik dat ook niet willen. Dat iemand vraagt of ik het rustig aan wil doen. Dat doe je namelijk toch niet als speler. Ik denk dat Vitesse het duel ziet als generale voor de bekerfinale", zegt hij tegen de NOS.

De cruciale weken breken aan voor Feyenoord, maar de sfeer is volgens Van der Heijden nog steeds ontspannen. "Ik moet zeggen dat het vrij rustig is rondom de club", zegt de verdediger, die zich niet al te druk maakt. "Ik doe niets bijzonders richting de slotfase. Waarom zou ik nu ook ineens dingen anders gaan doen? We staan niet voor niets bovenaan de competitie."

Hij ziet de ontmoeting tussen concurrent Ajax en PSV van zondag niet als doorslaggevend voor de titelrace. "Ik denk niet dat het doorslaggevend gaat worden. Belangrijk, maar niet meer dan dat. Ik denk dat we tijdens PSV-Ajax in de bus zitten. Dan moeten we zorgen dat we al drie punten op zak hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen