Zidane ziet Clásico niet als cruciale wedstrijd in La Liga

22 april 2017, 14:50

Als Real Madrid zondagavond wint van FC Barcelona, dan slaat het een enorme slag in de Spaanse kampioensrace. Het gat bedraagt dan zes punten, terwijl De Koninklijke ook nog een duel moet inhalen. Zinedine Zidane rekent zich echter nog niet rijk en ziet El Clásico niet als doorslaggevende wedstrijd.

Beide ploegen speelden midweeks in de Champions League, met verschillende uitkomsten. Real legde Bayern München over de knie, terwijl Barcelona ten onder ging tegen Juventus. "Maar we hebben zondag weer een goed optreden nodig om te winnen", zegt Zidane in zijn vooruitblik op het duel. "We zijn het gewend om dit soort wedstrijden te spelen. In de competitie hebben we de goede lijn te pakken en die willen we doortrekken. Omdat te doen, zullen we zondag met veel energie moeten spelen. We moeten alles geven."

Dat Barcelona uit de Champions League werd geknikkerd, heeft volgens Zidane geen gevolgen voor de wedstrijd van zondag. "Daar geloof ik niet in. We weten dat Barcelona een heel goed team is en dat het duel op details beslist zal worden. Het is aan ons om een goed optreden neer te zetten. Ik heb niet het idee dat deze wedstrijd al beslissend is. Welke uitslag er ook komt, het is niet doorslaggevend in de kampioensrace. Wij spelen nog zeven finales en de wedstrijd van morgen is daar een van. Verder dan die wedstrijd kijken we nog niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen