Stegeman na spannende slotfase: "Hakken over de sloot"

23 april 2017, 09:47

Heracles Almelo won zaterdagavond op bezoek bij PEC Zwolle nipt met 1-2. De ploeg van John Stegeman kwam op een 0-2 voorsprong maar door een treffer in de slotfase werd het toch nog spannend. De trainer vindt vooral dat er in het spel van Heracles nog flink wat te verbeteren valt.

"Het was een hectische slotfase. Ze gingen echt pompen of verzuipen na die 1-2", doelt hij in gesprek met FOX Sports op het doelpunt van Ted van de Pavert vijf minuten voor tijd. "We zetten niet genoeg druk op de bal. Alles staat of valt daarmee. Dat is iets wat we op het laatst niet goed hebben gedaan. Daardoor werd het met de hakken over de sloot. Het was geen heel goede wedstrijd van onze kant. Maar ik ben wel blij dat we gewonnen hebben en we maken gewoon twee heel goede goals."

Het spel van Heracles is duidelijk een verbeterpunt volgens Stegeman. "We brengen soms gewoon de tegenstander in de zetel omdat we zelf te veel fouten maken. Het spel gaat soms gewoon nog te moeizaam. We moeten meer rust aan de bal hebben en dan ook betere keuzes maken", aldus de trainer, die hoopt in de laatste twee duels tegen ADO Den Haag en Feyenoord nog een plekje in de play-offs om Europees voetbal te kunnen afdwingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen