Bosz: "Ik wil de vermoeidheid niet als excuus gebruiken"

23 april 2017, 20:18

Waar Ajax donderdag vanuit ogenschijnlijk geslagen positie nog voor een wederopstanding wist te zorgen, kwamen de Amsterdammers zondag nooit echt goed in hun spel op bezoek bij PSV (1-0). Coach Peter Bosz vindt echter niet dat de wedstrijd van 120 minuten tegen Schalke 04 daar een grote rol in heeft gespeeld.

"Ik wil de vermoeidheid niet als excuus gebruiken, dat mogen anderen doen", zegt de Ajax-trainer tegenover FOX Sports. "We kunnen beter dan we vandaag hebben laten zien. Voor rust moesten we teveel achter de bal aan, en eenmaal in balbezit waren we hem te snel weer kwijt. Als we er betere dingen mee hadden gedaan, hadden we hier gewonnen."

"Het verschil tussen de eerste en de tweede helft was te groot", vervolgde Bosz. "We zakten met Lasse Schöne te ver terug in de verdediging en dan werden de afstanden te groot. Hij moest meer voor de verdediging spelen. Dat lukte na de rust wel en toen kregen we er veel meer druk op.

In de landstitel lijkt Bosz hoe dan ook niet meer te geloven. "Feyenoord speelt nog twee thuisduels", zo stelde hij, doelend op het Rotterdamse onderonsje bij Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen