Kanté krijgt persoonlijke award: "Heel grote eer"

24 april 2017, 07:53

Vorig seizoen was

€4.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté de motor op het middenveld van de verrassende Premier League-kampioen Leicester City, waarmee hij zich in de kijker speelde bij Chelsea. Aldaar trekt de Fransman zijn uitstekende spel door, waarvoor hij zondag erkenning kreeg. Hij werd verkozen tot beste speler van de Premier League.

Van zijn collega-voetballers in de Premier League kreeg Kanté de voorkeur boven Zlatan Ibrahimovic, Harry Kane, Alexis Sánchez, Romelu Lukaku en teamgenoot Eden Hazard. "Het is een grote eer om verkozen te worden door de andere spelers. Het is de grootste eer om deze award te krijgen", reageerde Kanté vol trots.

Ook met Chelsea ligt Kanté op koers om kampioen te worden, iets dat hem vorig seizoen al lukte met Leicester City. Laatstgenoemde club nam de middenvelder in 2015 over van Caen. "Mijn eerste twee seizoenen zijn prachtig", vervolgt de Fransman. "Vorig seizoen was ontzettend mooi. Deze jaargang zijn we goed bezig, maar we moeten het nog wel afmaken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen