Locadia gooit zand over Kluivert-ruzie: "We move on"

24 april 2017, 12:27

Jürgen Locadia kreeg het in de slotfase van de topper tussen PSV en Ajax (1-0) flink aan de stok met Justin Kluivert. Bij een opstootje gaf Kluivert een trapje na aan Locadia, die de jonge Ajacied daarna vastpakte. Nadat Kluivert de matchwinner van PSV vervolgens ook nog bij de nek pakte, noemde Locadia de tegenstander na afloop van het duel een 'snotaap, die nog maar net komt kijken'. Daar komt de aanvaller nu op terug.

In een update op Twitter laat Locadia weten dat het incident niet groter gemaakt moeten worden dan nodig is. "Justin is een groot talent en dingen gebeuren in het heetst van de strijd. Er zijn na afloop dingen gezegd die onnodig waren, but we move on", reageert Locadia op zijn eigen teksten en het incident met Kluivert.

"Zo'n snotaapje die mijn nek vastpakt. Kom op man, hij komt net kijken", sprak Locadia na de topper tegen Ajax tegen FOX Sports. Lasse Schöne nam het vervolgens in gesprek met FCUpdate.nl op voor Kluivert. "Het lijkt me niet verstandig om je collega op die manier voor de televisie belachelijk te maken. Ik denk dat hij daar nog wel spijt van gaat krijgen", sprak Schöne.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen