Babel en Besiktas naderen titel na moeizame overwinning

24 april 2017, 20:52

De titelstrijd in de Turkse competitie lijkt stilaan in een definitieve plooi te vallen. Besiktas won maandagavond moeizaam met 3-2 van Adanaspor en neemt daarmee afstand van Istanbul Basaksehir, dat dit weekend punten liet liggen op bezoek bij Rizespor. De voorsprong bedraagt daardoor zeven punten met nog zes wedstrijden te gaan.

Besiktas - met Ryan Babel in de basisopstelling - brak de wedstrijd al vroeg open. Vincent Aboubakar werd met een steekpassje voor de keeper gezet en rondde met een beheerst stiftje af. Halverwege de eerste helft incasseerde de thuisploeg op gelijkaardige wijze een tegentreffer. Roni werd diepgestuurd en rondde prima af. 

In de tweede helft zette Anderson Talisca Besiktas andermaal op voorsprong, maar ook dit keer knokte Adanaspor zich terug. Met een schot vanaf achttien meter bracht Magaye het evenwicht in de wedstrijd terug. Pas tien minuten voor het einde vond de koploper de definitieve voorsprong. Busko Tosic kopte al vallend binnen uit een vrije trap van Ricardo Quaresma en zorgde voor een enorme ontlading in de Vodafone Arena.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen