Ajax-Lyon binnen mum van tijd (voorlopig) uitverkocht

25 april 2017, 11:53

Slecht nieuws voor de mensen die nog hoopten dat ze een kaartje voor de eerste wedstrijd tussen Ajax en Olympique Lyon konden bemachtigen. Deel één van het tweeluik in de halve finale van de Europa League, die zich afspeelt op woensdag 3 mei, is maandagochtend in een mum van tijd (voorlopig) uitverkocht.

Seizoenkaarthouders van Ajax konden vanaf afgelopen zaterdag al kaarten bestellen, maar de verkoop ging maandagochtend om 10.00 uur ook open voor leden van de supportersvereniging van de Amsterdamse halvefinalist. De kaarten gingen in rap tempo over de toonbank. Mogelijk komen er nog weer tickets in de verkoop, als de UEFA bijvoorbeeld besluit om minder plaatsen af te nemen.

Ajax plaatste zich voor de halve finale van de Europa League, door eerst groepswinnaar te worden en vervolgens Legia Warschau, FC Kopenhagen en Schalke 04 uit te schakelen. Winnen de Amsterdammers van Lyon, dan is Manchester United of Celta de Vigo de tegenstander in de finale. Wordt deze ook nog geworden, dan plaatst de ploeg van Peter Bosz zich voor de groepsfase van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen