Van Nistelrooy gaat takenpakket bij PSV uitbreiden

25 april 2017, 12:30

PSV heeft de werkzaamheden van Ruud van Nistelrooy uitgebreid. De voormalig topschutter blijft als individueel trainer werkzaam bij de Eindhovense club, maar gaat zich ook richten op de ontwikkeling van de aanvallers van de bovenbouw. Dat houdt in dat hij spelers van onder 17, onder 19 en Jong PSV gaat begeleiden, naast de dag dat hij een assisterende rol (niet louter als spitsentrainer) vervult bij de hoofdmacht.

"Een mooie uitbreiding van mijn pakket", zegt de verheugde Van Nistelrooy op het digitale onderkomen van PSV. Dat de oud-spits nog niet op eigen benen gaat staan als coach, is een bewuste keuze. "Ik denk dat deze rol momenteel het beste bij mij past en ik verwacht dat ik op mijn manier van toegevoegde waarde kan zijn."

Marcel Brands, de technisch manager van PSV, kan zich uitstekend vinden in de woorden van Van Nistelrooy. "Jongens met een achtergrond zoals die van Ruud koesteren we bij PSV enorm. We geven hen graag de ruimte om zich te ontplooien als trainer. Ruud voelt zich prima in zijn huidige functie, die hij naar volledige tevredenheid invult. We zijn daarom blij dat Ruud bij ons blijft en dat hij ook één dag  per week bij de A-selectie komt assisteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen