De Groot en Pothuizen nemen NEC voorlopig onder hoede

25 april 2017, 18:20

Ron de Groot en Patrick Pothuizen hebben tot nader order de leiding over het eerste elftal van NEC. De Groot zal fungeren als hoofdcoach, Pothuizen als assistent. De Nijmeegse club, die twaalf van de laatste dertien duels in de Eredivisie verloor, nam maandag afscheid van hoofdtrainer Peter Hyballa.

De Groot en Pothuizen hadden tot dusver het beloftenteam van NEC onder hun hoede. De Gelderse formatie is nog op zoek naar een permanente oplossing en kijkt hiervoor ook naar externe opties. NEC verwacht hier 'op korte termijn een definitief besluit' over te nemen, zo is te lezen op de clubwebsite. Met Ernie Brandts, de assistent van Hyballa, is NEC nog in gesprek over zijn toekomst.

"De club en met name ook de selectie heeft in deze belangrijke periode baat bij rust. Samen met Ron en Patrick willen we hiervoor zorgen", zegt technisch manager Edwin de Kruijff. "Jeffrey Leiwakabessy zal voor de komende periode een verbindende rol tussen staf en selectie gaan bekleden. Een definitieve beslissing hopen we op korte termijn te kunnen nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen