Frankfurt en Angers bekerfinalist, Gent vloert Mühren

26 april 2017, 00:25

Eintracht Frankfurt is de eerste finalist in de DFB Pokal. De ploeg van trainer Niko Kovac won dinsdag in de halve eindstrijd na strafschoppen bij Borussia Mönchengladbach. Bayern München en Borussia Dortmund strijden woensdag om het tweede ticket voor de finale.

Na negentig minuten was de score bij Mönchengladbach - Frankfurt 1-1 en daar kwam in de verlenging geen verandering in, waardoor penalty's uitkomst moesten bieden. De eerste twaalf strafschoppen gingen er allemaal in. Vervolgens miste Andreas Christensen voor Mönchengladbach, maar dat bleef zonder gevolgen omdat Guillermo Varela eveneens faalde voor Frankfurt. Direct daarna ging Mönchengladbach echter weer in de fout, ditmaal via Djibril Sow, en Frankfurt strafte het deze keer wel af. Branimir Hrgota schoot de ploeg naar de finale op 27 mei in Berlijn.

Angers finalist in Frankrijk

In Frankrijk bereikte Angers SCO als eerste de finale van de Coupe de France, door En Avant Guingamp in de halve eindstrijd thuis met 2-0 te verslaan. De bezoekers kregen in de 88ste minuut een penalty om 1-1 te maken, maar Jimmy Briand scoorde niet vanaf de stip. Karl Toko Ekambi maakte er even later aan de andere kant 2-0 van. In de finale op 27 mei in het Stade de France speelt Angers tegen Paris Saint-Germain of AS Monaco. Die twee topclubs treffen elkaar woensdag.

Gent vloert Mühren

KAA Gent bracht in de Belgische competitie de achterstand op koploper Anderlecht terug tot vijf punten. De nummer twee van het klassement versloeg het Zulte Waregem van basisspeler Robert Mühren met 0-2. Yuya Kubo en Kalifa Coulibaly namen de goals voor hun rekening. Anderlecht speelt donderdag nog thuis tegen Charleroi en vergroot bij winst de voorsprong op Gent weer tot acht punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen