Klopjacht belastingdienst: inval bij Newcastle en West Ham

26 april 2017, 11:49

Bij zowel Premier League-club West Ham United als Championship-ploeg Newcastle United zijn woensdagochtend invallen gedaan door de Britse belastingdienst. De HMRC (Her Majestu's Revenue and Customs) heeft onder meer Newcastle-directeur Lee Charnley opgepakt, hij wordt verdacht van inkomens- en belastingfraude.

"Honderdtachtig medewerkers van de HMRC zijn vandaag op pad door Groot-Brittannië en Frankrijk", meldt de belastingdienst. "De Franse autoriteiten ondersteunen het Britse onderzoek en men heeft meerdere arrestaties verricht. Tevens zijn er verschillende plaatsen onderzocht. In het noord- en zuidoosten van het Verenigd Koninkrijk hebben arrestaties plaatsgevonden en zijn er verschillende eigendommen, waaronder telefoons, computers en financiële verslagen in beslag genomen."

"Deze klopjacht laat zien dat ongeacht wie je bent, je niet aan het betalen van belastingen ontkomt", waarschuwt de HMRC. "Als je fraude pleegt, ontkom je niet aan de gevolgen." Newcastle United was de afgelopen dagen juist in een feeststemming: de Geordies hebben promotie afgedwongen naar het hoogste niveau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen