Bulthuis: "Waarschijnlijk einde verhaal bij 1.FC Nürnberg"

26 april 2017, 12:20

Naar alle waarschijnlijkheid zit het er na dit seizoen op voor Dave Bulthuis bij 1.FC Nürnberg. De 26-jarige verdediger, die drie jaar geleden voor ruim een half miljoen FC Utrecht verruilde voor de 2. Bundesliga-club liet het Duitse Bild weten dat zijn broodheer hem geen nieuw contract heeft aangeboden.

"Zoals het er nu naar uitziet, speel ik mijn laatste wedstrijden bij 1.FC Nürnberg", stelt Bulthuis tegenover het Duitse medium. Bulthuis, die in de Noris op veel steun van het publiek kan rekenen, kwam dit seizoen nauwelijks in actie. Tegenover zijn 28 competitieduels van 2015-'16 wist hij dit jaar tot dusver slechts negen te zetten. "Ik heb nog niets vernomen van de club, maar wie weet wat er de komende weken nog gebeurt. Ik kan me niet blindstaren, ik heb aanbiedingen van andere clubs binnen."

Op de slotdag van het Eredivisieseizoen 2010-'11 mocht Bulthuis als basisspeler zijn debuut maken op het hoogste niveau. Na drie seizoenen in de Domstad vertrok de verdediger richting Duitsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen