Vd Streek wint twee Stieren, Vreman blijft 'Superboer'

26 april 2017, 16:10

Sander van de Streek beleefde een ijzersterke vierde periode in de Jupiler League en dat heeft de aanvallende middenvelder van SC Cambuur twee Bronzen Stieren opgeleverd. Hij is niet alleen verkozen tot de Beste Speler, maar is met acht goals ook de topscorer van de vierde periode. Van de Streek troefte Soufyan Ahannach (Almere City FC), Cyriel Dessers (NAC Breda) en Piotr Parzyszek (De Graafschap) af.

Van de Streek is niet de enige betrokkene van Cambuur die een prijs in de wacht gesleept heeft. Coach Sipke Hulshoff is namelijk verkozen tot Beste Trainer van periode vier. Manuel García is gekroond tot het Beste Talent van deze periode. Alle winnaars van de Bronzen Stieren maken op dinsdag 16 mei kans op een Gouden Stier.

Vreman

Ondertussen is in Doetinchem bekend geworden dat Jan Vreman, vorig en eerder dit seizoen nog de coach van de hoofdmacht van De Graafschap, volgend seizoen de beloftenploeg van De Superboeren gaat trainen. Deze functie wordt momenteel bekleed door Richard Roelofsen, die volgend seizoen assistent-trainer wordt bij het eerste elftal en zich ook gaat bezighouden met talentontwikkeling bij De Graafschap.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen