'B-ploeg' Real Madrid geeft voetballes aan Deportivo

26 april 2017, 23:24   Bijgewerkt: 29 april 2017, 15:13

Aan de hand van een fenomenale Isco heeft Real Madrid woensdagavond het perfecte antwoord op de nederlaag in El Clásico van afgelopen weekend gegeven. De Madrileense formatie kende met een 'B-ploeg' totaal geen problemen met Deportivo La Coruña. Het eindigde in een 2-6 overwinning voor Real, waardoor beide koplopers weer in punten gelijk komen.

Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Toni Kroos, Karim Benzema, Dani Carvajal, Luka Modric en Sergio Ramos; ze waren er woensdag allemaal niet bij in het Estadio Municipal de Riazor, maar gevolgen voor de Madrilenen had dat niet. Integendeel: de spelers die hun kans kregen, zorgden voor een galavoorstelling tegen de nummer zestien van het klassement. Na 53 seconden was het eerste doelpunt al een feit. Alvaro Morata schoot hard raak in de korte hoek nadat de thuisclub wel heel veel ruimte weggaf.

Real zat dus al snel in het zadel en kon ruim tien minuten later weer juichen, toen James Rodriguez de 0-2 achter Przemyslaw Tyton schoot. Via Florin Adone kwam Deportivo nog wel terug tot 1-2, maar daarna stelde Real weer snel orde op zaken. Lucas Vázquez tekende een minuut voor rust voor de 1-3.

Met zijn tweede van de wedstrijd maakte James twintig minuten voor tijd de 1-4, waarna ook Isco en Casemiro nog doeltreffend waren. Met name voor Isco was de goal loon naar werken, aangezien de Spaanse baltovenaar de grote vormgever was aan de kant van Real Madrid. Overigens was Joselu (oud-Real Madrid) tussendoor nog trefzeker geweest met een kopbal.

Real staat nu in punten gelijk met Barcelona, dat eerder vandaag met 7-1 won van Osasuna, maar heeft nog wel een duel tegoed. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen