Mascherano: "Was grappig geweest als ik had gemist"

26 april 2017, 23:58

Sinds 2010 speelt Javier Mascherano bij FC Barcelona, maar voor de Spaanse club scoorde hij niet één keer. Tot vanavond. De Argentijn mocht tegen Osasuna aanleggen vanaf de strafschopstip en knalde hard raak. Hij is blij met zijn eerste doelpunt na 309 wedstrijden.

In 2008 was Mascherano voor het laatst doeltreffend geweest in clubverband, toen hij nog bij Liverpool speelde. Vanavond maakte hij dus zijn eerste goal voor Barcelona. Zijn penalty in de 67ste minuut betekende de 6-1. "Ik wil de penalty eerst niet nemen, maar ik bezweek onder de druk van de fans en mijn ploeggenoten. Het was wel grappig geweest als ik had gemist. Dan hadden we hier waarschijnlijk nog lang lol om gehad", lacht hij op de clubwebsite. "Ik kon niet nee zeggen tegen mijn teamgenoten en besloot hem maar te nemen."

Trainer Luis Enrique is blij dat de verdediger van de nul af is. "Ik ben gelukkig voor hem", reageert de coach. "Hij is een belangrijke speler voor ons, al jarenlang. Het was mooi dat de fans hem toezongen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen