Wenger blij met instelling Arsenal: "We waren geduldig"

27 april 2017, 08:08

Het bleef woensdag lang 0-0 in de thuiswedstrijd van Arsenal tegen Leicester City. Toch pakten de Londenaren uiteindelijk drie punten tegen de regerend kampioen van Engeland. Door een eigen goal van Robert Huth werd het 1-0 in het Emirates Stadium.

Arsene Wenger, de manager van Arsenal, is blij met de instelling van zijn ploeg. "Het was moeilijk om Leicester op de knieën te krijgen, maar we waren geduldig en hebben zelf geen enkele kans weggegeven", stelt de Franse oefenmeester tegenover de BBC.

Door de winst blijft Arsenal meedoen om de vierde plaats in de Premier League, aan het einde van het seizoen goed voor een ticket voor de voorronde van de Champions League. De Londenaren zijn de nummer zes met zestig punten uit 32 duels. Manchester City en Manchester United staan respectievelijk vierde en vijfde met 64 en 63 punten uit eveneens 32 wedstrijden. De stadgenoten staan donderdag tegenover elkaar.

"Elke overwinning geeft je iets meer momentum. Een voorkeur voor de Manchester Derby heb ik niet. We moeten namelijk niet te veel naar de anderen kijken. We moeten gewoon naar onszelf kijken. Ons doel is helder", besluit Wenger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen