Dortmund bereikt bekerfinale: "Het geluk lachte ons toe"

27 april 2017, 10:39

Vreugde bij Borussia Dortmund. De ploeg van coach Thomas Tuchel bereikte woensdag de finale van de DFB Pokal, door met 2-3 te winnen bij Bayern München. Marco Reus zette Dortmund op 0-1 in de Allianz Arena, maar de bezoekers gingen toch rusten met een 2-1 achterstand. In de tweede helft toonden zij echter veerkracht.

"Onze start was niet slecht, maar het is ontzettend moeilijk om hier te spelen", aldus Reus. "In de eerste helft slaagden we er niet meer in gevaar te stichten voor het doel van Bayern. Toen het 2-1 stond, verwachtte niemand dat we het nog zouden omdraaien, maar we moesten erin blijven geloven. Bayern heeft haar kansen gehad, maar heeft deze niet benut. We kregen twee counters en scoorden."

"We begonnen heel goed, maar verloren de grip nadat we op voorsprong waren gekomen", zag ook Tuchel. "We hadden geluk dat we bij de pauze slechts met 2-1 achter stonden. Na een uur gingen we beter spelen en toonden we meer lef. Het was een open wedstrijd en we hadden het gevoel dat we de gelijkmaker konden scoren en misschien ook wel de winnende. We wisten dat we daarvoor geluk nodig zouden hebben en dat lachte ons ook toe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen