Luis Enrique ziet 'B-elftal' uithalen: "Veel positieve dingen"

27 april 2017, 09:26

Luis Enrique gaf een aantal vaste waarden bij FC Barcelona rust voor de thuiswedstrijd tegen Osasuna. Desondanks wonnen de Catalanen woensdag, drie dagen na de gewonnen Clásico tegen Real Madrid (2-3), in Camp Nou met 7-1 van de hekkensluiter.

"Dit was een kans voor de spelers die minder vaak spelen", begint Enrique zijn analyse op de clubwebsite. Binnen twaalf minuten leidde Barça al met 1-0. "We begonnen goed aan de wedstrijd en hadden de controle, maar een fout in de tweede helft bracht Osasuna terug in de wedstrijd." Vlak na de pauze scoorden de bezoekers via Roberto Torres de aansluitingstreffer. Daarna maakte Barça er echter een monsterzege van.

"We behielden onze intensiteit en ritme, waarmee we de problemen snel hebben opgelost", vervolgt Enrique. "We moeten ons ervan bewust zijn dat we punten moeten blijven pakken." Barcelona deelt de koppositie in La Liga met Real Madrid, dat woensdag met 2-6 won bij Deportivo La Coruna. De concurrent uit de hoofdstad heeft nog wel een wedstrijd tegoed. "Na mei hebben we tijd om te herstellen en uit dit duel halen we veel positieve punten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen