Cassano: "Pogba, James en Balotelli meest overschat"

27 april 2017, 10:58

Paul Pogba stapte afgelopen zomer van Juventus over naar Manchester United en met het bedrag dat de Engelse club voor hem op tafel legde, werd de Franse middenvelder de duurste voetballer ooit. Antonio Cassano vindt Pogba echter overschat

"Ik vind Pogba, James Rodríguez en Mario Balotelli de drie meest overschatte voetballers", reageert Cassano desgevraagd in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "Is Pogba nou echt 120 miljoen euro waard? Voor mij niet. Is Rodriguez 80 miljoen euro waard? Nee. Als hij zoveel waard is, hoeveel zou Andrés Iniesta op die leeftijd dan waard zijn geweest?"

"Wat betreft Balotelli, ik wens hem het beste en hij doet het prima in Frankrijk, maar Pogba en hij hebben allebei één geluk, namelijk dat zij een heel goede zaakwaarnemer hebben: Mino Raiola. Hij heeft ze allebei ongelooflijke mogelijkheden gegeven", aldus Cassano.

Cassano is zelf inmiddels 34 jaar en zit momenteel zonder club, maar de aanvaller is nog vol zelfvertrouwen. "De drie beste spelers? Messi is altijd de beste. Daarna Iniesta. Daarna Xavi, samen met mij. Ik sta nog steeds op het podium", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen