Jonker gaat voor drie punten tegen oud-werkgever Bayern

27 april 2017, 17:12

VfL Wolfsburg zal in de laatste weken van de competitie nog aan de bak moeten om zich veilig te spelen in de Bundesliga. De club staat op de veertiende plek met één punt voorsprong op de nummer zestien FC Augsburg, dat momenteel op de plaats voor nacompetitie staat.

Dit weekend treft de ploeg van Andries Jonker een lastige tegenstander, Bayern München. Voor de Nederlandse trainer ook een duel tegen zijn voormalige werkgever. "Ik vind het altijd leuk om tegen één van mijn oude clubs te spelen. Het is een speciale wedstrijd voor mij. Maar voor mijn team doet dat er niet toe. Het gaat om de mogelijkheid drie punten te pakken", zegt Jonker op de clubwebsite.

Tegen de koploper van de Bundesliga wil Jonker niet alleen gaan verdedigen. "Drie punten zijn alleen mogelijk als Wolfsburg zich in het strafschopgebied van de tegenstander laat zien. Zonder doelpunten geen overwinning", geeft de trainer een hint voor de tactiek van Wolfsburg. De club moet het zaterdag zeer waarschijnlijk stellen zonder de geblesseerde middenvelder Josuha Guilavogui. Yunus Malli is vanwege rugklachten nog een twijfelgeval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen