Gerrard aan de slag als trainer van Liverpool onder 18

27 april 2017, 18:53

Steven Gerrard is vanaf komend seizoen verantwoordelijk voor Liverpool onder achttien jaar. Dat maakt de club donderdagavond bekend via de officiële kanalen. De voormalig middenvelder was al vanaf februari werkzaam in de jeugdopleiding van Liverpool.

De 36-jarige Gerrard wordt de opvolger van Neil Critchley, die overstapt naar het beloftenteam onder 23. De oud-voetballer begint aankomende zomer aan zijn nieuwe functie. "Ik heb het tot dusver heel erg naar mijn zin bij de jeugdopleiding en heb veel geleerd van de aanwezige staf. Ik heb het gevoel dat het tijd is om een stap te maken en mijn eigen team onder hoede te hebben", aldus Gerrard op de website van Liverpool.

Hoofd jeugdopleidingen Alex Inglethorpe is blij met Gerrard als trainer van Liverpool U18. "Sinds hij hier is heeft hij een onschatbare waarde aan kennis en ervaring met zich meegebracht, hij heeft fantastische adviezen gegeven aan jonge spelers. Het is voor hem het perfecte moment om een stap te maken in zijn trainersloopbaan. De spelers kunnen ontzettend veel van hem leren en we verwachten dan ook dat dit een groot succes wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen