Ben Yedder bezorgt Sevilla in slotfase winst op Celta

27 april 2017, 22:24

Wissam Ben Yedder was donderdagavond zeer belangrijk voor Sevilla. De aanvaller bezorgde zijn ploeg tien minuten voor tijd de 2-1 overwinning op Celta de Vigo. Daardoor blijft Sevilla in het spoor van nummer drie Atlético Madrid.

Door de nederlaag van Atlético Madrid tegen Villarreal eerder deze week wist Sevilla vooraf dat het op hetzelfde puntenaantal kon komen bij winst op Celta de Vigo. Kort na rust kwam de thuisploeg ook op voorsprong dankzij Joaquin Correa. Een paar minuten later was het alweer gelijk nadat Iago Aspas een strafschop wist te verzilveren. 

Een half uur voor tijd leek Sevilla in het zadel geholpen te worden nadat Pablo Hernandez zijn tweede gele kaart ontving en Celta met een man minder verder moest. Pas in de slotfase wist de ploeg daarvan te profiteren. Ben Yedder zorgde met zijn elfde competitietreffer voor de 2-1.

Atlético Madrid en Sevilla hebben nu beide 68 punten uit 34 wedstrijden. De ploeg van Diego Simeone heeft echter een beter doelsaldo en staat daarom op de derde plaats, die aan het eind van het seizoen rechtgeeft op deelname aan de groepsfase Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen